Post | april 2020 | 1 min lezen

Wil je ook zo'n platform voor jouw organistie?

Dit platform is gratis gebouwd door Deedmob. Wil jij ook zo'n platform voor jouw vrijwilligerscentrale, gemeente of organisatie in geheel eigen stijl? Kom dan met Deedmob in contact via deze link: https://www.deedmobtools.com/corona-nl


De aankomende tijd zullen naar verwachting meer en meer mensen hulp nodig hebben. Personen met onderliggende gezondheidsklachten, ouderen, zieken of mensen met vitale beroepen hebben extra veel steun nodig in deze moeilijke tijd. Daarom moeten we het netwerk van lokale autoriteiten en zorginstellingen snel uitbreiden. Niet alleen om meer mensen te bereiken, maar ook om te zorgen dat jullie inzicht hebben in alle mensen die hun hulp al hebben aangeboden via Coronahelpers.


Om dit in goede banen te leiden hebben we besloten om welzijnsorganisaties, gemeenten en vrijwilligerscentrales gratis aan te bieden de technologie te gebruiken die we normaal gesproken betaald verstrekken, speciaal om samen te strijden tegen Corona. Het gaat hier om een volledig eigen domein, website en look & feel. Informatie in het kort is te vinden op https://www.deedmobtools.com/corona-nl.


We geven altijd graag een online demo.


Samen staan we sterk tegen het virus 💪

Deel blogpost